Hoe gebruik je creativiteit effectief in jouw bedrijf? Die vraag stond centraal in het interview dat Ronnie Overgoor met mij hield voor 7DTV. Ik gaf een snelle samenvatting van mijn boek ‘Speel-skills’, inclusief tips en uitleg over creatiever denken, werken en leven.

Bekijk de video (circa 25 minuten) op YouTube:

Over het boek
Het boek ‘Speel-skills’ leert de lezer zijn creativiteit beter benutten in zijn werk en dagelijks leven. Dat gebeurt aan de hand van vijf bekwaamheden. Deze ‘speel-skills’ bestaan uit fantasie, flexibiliteit, kritiek, samenwerking en structuur. Per competentie bied ik advies, deel ik kennis en presenteer ik voorbeeldsituaties. Tientallen tips, trucs en oefeningen bieden de lezer houvast om de geleerde skills in de praktijk te brengen. Gaandeweg raakt de lezer bekend met zijn eigen creatieve impulsen en talenten, maar ziet hij ook ‘het grotere plaatje’.

Lees meer over het boek (en bestel!)