Creatief denken kun je leren, maar het is geen kwestie van recht-toe-recht-aan. Ik ben Vincent Mirck, ik neem je mee op het avontuurlijke kronkelpad van de ‘speel-skills’. Met de theorie en oefeningen in dit kleurrijke boek leer je jouw creatieve gaven verder ontwikkelen: in je eentje, samen of in een groep.

Onderweg ontdek je hoe ons brein werkt, hoe wetenschappers creativiteit proberen te vangen en hoe het creatieve proces in elkaar steekt. Inspirerende voorbeelden uit de beeldende kunst, muziek, film en poëzie vliegen je om de oren. Lees openhartige interviews met o.a. komiek André van Duin, tekenaar Merel Barends en kunstenaar Bertus Ververs.

De vijf skills waar je over leert, komen samen in het FFKSS-model: fantasie, flexibiliteit, kritiek, samenwerking en structuur. Daag jezelf uit om alles uit jouw ‘speel-skills’ te halen.

Na het lezen van dit boek, ben jij een creatiever mens!

Het boek telt 256 pagina’s en is te koop via verschillende boekwinkels.

Wil je het boek kopen? Ga naar Boekenbestellen.nl.

Eerst meer over het boek te weten komen? Dat kan hier!

Over de auteur
Vincent Mirck (1975) is een creatieve duizendpoot, vooral bekend als tekstschrijver, columnist, trainer, spreker, taalcoach, hoofdredacteur, songwriter en theatermaker. Deze Utrechtse woordkunstenaar deelt graag zijn kennis en schrijft enthousiast over creativiteit en communicatie.

Lees ook: wie ik ben